Forums

Home » Liferay Portal » English » 2. Using Liferay » General

Combination View Flat View Tree View
Threads [ Previous | Next ]
toggle
David Pardo
Liferay 6.1.0 beta 4: strange redirects on searchportlet
December 28, 2011 1:12 AM
Answer

David Pardo

Rank: New Member

Posts: 5

Join Date: December 7, 2011

Recent Posts

Hi,

we have been testing the beta for some weeks, however the search portlet is redirect to what appears to be "random" pages. to illustrate the problem here is a brief summary of our site layout
Organization : Public site
  • Home
  • page 2
  • page 3
  • page 4
  • search


The homepage has 1 asset publisher and 2 web content elements. The search page has only the search-portlet in place. if you search for a certain item. the user gets redirected to the home page showing the document or web-content in full. Other times (when the user is authenticated) he or she gets redirected to a random private page. Any idea's on why this is happening?
Christopher Lui
RE: Liferay 6.1.0 beta 4: strange redirects on searchportlet
December 28, 2011 9:38 PM
Answer

Christopher Lui

LIFERAY STAFF

Rank: Junior Member

Posts: 38

Join Date: March 22, 2010

Recent Posts

Hi David,

While I haven't run into this issue, have you tried our recently available 6.1 RC?
It should be more stable than the Beta 4 version.

It can be found here: http://www.liferay.com/downloads/liferay-portal/available-releases
David Pardo
RE: Liferay 6.1.0 beta 4: strange redirects on searchportlet
January 5, 2012 7:49 AM
Answer

David Pardo

Rank: New Member

Posts: 5

Join Date: December 7, 2011

Recent Posts

After upgrading from the beta to the RC we still running into the following behavior.
-- Place a search on a page
-- Search for a document
-- Click on the result link
-- Users gets redirected to a page where an asset publisher is standing (at random)
Christopher Lui
RE: Liferay 6.1.0 beta 4: strange redirects on searchportlet
January 13, 2012 12:15 PM
Answer

Christopher Lui

LIFERAY STAFF

Rank: Junior Member

Posts: 38

Join Date: March 22, 2010

Recent Posts

Thanks for the steps to reproduce.

If you could put a little more detailed steps, like, what exact web contents are you adding?
Do you have multiple asset publishers?
What are these "random" pages you get redirected to?

I've setup 6.1 RC using the same setup you described in your first comment, but I always get redirected to the home page.