Forums

Home » Liferay Portal » English » 2. Using Liferay » General

Combination View Flat View Tree View
Threads [ Previous | Next ]
Rex Petersen
CE 6.1 User Administration
January 3, 2012 12:59 PM
Answer

Rex Petersen

Rank: New Member

Posts: 11

Join Date: March 10, 2011

Recent Posts

I apologize if this is in another thread, so far I don't see it, but, is anyone else frustrated with the changes to User Administration with 6.1? First and foremost, I have users I can't get to. I click "Search All Users" and user that I know is in there does not show up no matter what I do. If I export all users to a spreadsheet I see the user. I can get the one user I have added to show up if I add him to a User Group...but still can't see all my users.

This is a plain vanilla install of build 20111219113511317

Is anyone else seeing this issue?
Rex Petersen
RE: CE 6.1 User Administration
January 3, 2012 1:04 PM
Answer

Rex Petersen

Rank: New Member

Posts: 11

Join Date: March 10, 2011

Recent Posts

A little more info, the user in question was added automatically when logging in with FaceBook....but even that issue aside, still not seeing all the users nor am I seeing the 7-Cogs organization listed under "Top-Level Organizations"
Rex Petersen
RE: CE 6.1 User Administration
January 3, 2012 1:08 PM
Answer

Rex Petersen

Rank: New Member

Posts: 11

Join Date: March 10, 2011

Recent Posts

After I add 7-Cogs to the Organizations for the new user...I now see all the users when I click "Search All Users". But still don't see "7-Cogs" under the "Search All Organizations" list.
Muhammed Shakir
RE: CE 6.1 User Administration
February 9, 2012 2:20 AM
Answer

Muhammed Shakir

Rank: Junior Member

Posts: 33

Join Date: February 25, 2009

Recent Posts

I am very sure you might have figured it by now. But incase someone else needs this info, here is the solution - Run "re-index all searches" option from Control Panel >> Server Administration and you will be able to see all users and organizations.
Hope this helps someone.