Forums

Home » Liferay Portal » English » 3. Development

Combination View Flat View Tree View
Threads [ Previous | Next ]
toggle
Pankaj Kathiriya
Issue using Liferay 6.1 after deploying ext
March 29, 2012 10:26 PM
Answer

Pankaj Kathiriya

Rank: Liferay Master

Posts: 658

Join Date: August 4, 2010

Recent Posts

Hi Experts,
I have started using Liferay 6.1, after deploying ext I am not able to see Liferay page.
Hitting localhost:8080 show me "An unexpected system error occurred.j ava.lang.NullPointerException ".

And in server log I see:
04:30:59,831 ERROR [MainServlet:1202] com.liferay.portal.kernel.events.ActionException: java.lang.NullPointerException
com.liferay.portal.kernel.events.ActionException: java.lang.NullPointerException
at com.liferay.portal.events.EventsProcessorImpl.processEvent(EventsProcessorImpl.java:87)
at com.liferay.portal.events.EventsProcessorImpl.process(EventsProcessorImpl.java:58)
at com.liferay.portal.ee.license.EventsProcessorImpl.process(Unknown Source)
at com.liferay.portal.events.EventsProcessorUtil.process(EventsProcessorUtil.java:40)
at com.liferay.portal.servlet.MainServlet.processServicePre(MainServlet.java:1182)
at com.liferay.portal.servlet.MainServlet.service(MainServlet.java:479)
at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:722)
at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:305)
at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:210)


If you have faced such issue and know any solution then its more than welcome!!
Waiting for Answer!!


Thanks,
Pankaj Kathiriya
Liferay Developer
David H Nebinger
RE: Issue using Liferay 6.1 after deploying ext
March 30, 2012 5:58 AM
Answer

David H Nebinger

Rank: Liferay Legend

Posts: 7849

Join Date: September 1, 2006

Recent Posts

The NPE is probably due to the event action being null.

Not knowing what your EXT plugin contained will make it difficult to diagnose, but I think it is safe to say there is a bug in your code.
Hitoshi Ozawa
RE: Issue using Liferay 6.1 after deploying ext
March 30, 2012 8:27 AM
Answer

Hitoshi Ozawa

Rank: Liferay Legend

Posts: 7952

Join Date: March 23, 2010

Recent Posts

Well, the easiest fix is to remove your ext because that the cause of the error. When I have an error in my program, I usually fix it.