Forums

Home » Liferay Portal » English » 2. Using Liferay » General

Combination View Flat View Tree View
Threads [ Previous | Next ]
toggle
Alagammai Kasi
Newly installed liferay not opening
October 30, 2012 9:50 AM
Answer

Alagammai Kasi

Rank: Regular Member

Posts: 149

Join Date: July 31, 2012

Recent Posts

Dear buddies,

I just installed liferay and noticed that I am not able to see the page.

This is the url I tried

http://localhost:8080/web/guest/alagu/

and I have attached the output with this message.
Attachment

Attachment

Attachment

Attachments: Capture.PNG (42.5k), Capture2.PNG (69.2k), Capture4.PNG (202.8k)
David H Nebinger
RE: Newly installed liferay not opening
October 30, 2012 10:48 AM
Answer

David H Nebinger

Rank: Liferay Legend

Posts: 7436

Join Date: September 1, 2006

Recent Posts

these screencaps are worthless.

from the console, though, it looks like there is a tail end of an exception that was generated. Track the exception down and fix the problem it's reporting.

Also you should not assume anything is valid as far as urls are concerned. Just use http://localhost:8080 and let it take care of the rest.
Gaurav Jain
RE: Newly installed liferay not opening
October 30, 2012 10:56 AM
Answer

Gaurav Jain

Rank: Regular Member

Posts: 141

Join Date: January 31, 2011

Recent Posts

emoticon Your console logs says that there is a severe error> Context[] start failed due to previous errors.
But what are those previous errors?
Maybe you should give here the exact error stacktrace
Alagammai Kasi
RE: Newly installed liferay not opening
October 30, 2012 6:26 PM
Answer

Alagammai Kasi

Rank: Regular Member

Posts: 149

Join Date: July 31, 2012

Recent Posts

Hi Gaurav,

Thanks for your reply.

How can I get the details about the error?

Where should I look for them?

Thanks - Alagu
Hitoshi Ozawa
RE: Newly installed liferay not opening
October 30, 2012 9:13 PM
Answer

Hitoshi Ozawa

Rank: Liferay Legend

Posts: 7954

Join Date: March 23, 2010

Recent Posts

Check the log files under liferay-portal-6.1.1-ce-ga2\tomcat-7.0.27\logs.
Sushil Saini
RE: Newly installed liferay not opening
October 31, 2012 4:21 AM
Answer

Sushil Saini

Rank: Regular Member

Posts: 104

Join Date: July 27, 2011

Recent Posts

Hi Alagu,

You Can check the log files as suggested by Hitoshi.

Or you can also check the error logs on the console also . By increasing the buffer size of the console. Right click on the console window go into properties and increase the buffer size.

Regard
Sushil Saini
Hitoshi Ozawa
RE: Newly installed liferay not opening
October 31, 2012 6:07 AM
Answer

Hitoshi Ozawa

Rank: Liferay Legend

Posts: 7954

Join Date: March 23, 2010

Recent Posts

Just looked over the initial post and noticed that you have a screenshot of IIS. Are you trying to access liferay running on tomcat via IIS? Check if you can access tomcat directly at localhost:8080