Forums

Home » Liferay Portal » English » 3. Development

Combination View Flat View Tree View
Threads [ Previous | Next ]
toggle
Bella fernandis
Portlet doesnt get deployed
December 13, 2012 7:05 AM
Answer

Bella fernandis

Rank: New Member

Posts: 15

Join Date: November 5, 2012

Recent Posts

loader (instance of org/apache/catalina/loader/WebappClassLoader) previously initiated loading for a different type with name "javax/portlet/ActionRequest"

This is the error i am facing when trying to deploy the war file. Anyone can please help me to come out of this. Completely stuck in this problem.
Faris Abdulla
RE: Portlet doesnt get deployed
December 13, 2012 7:19 AM
Answer

Faris Abdulla

Rank: Regular Member

Posts: 183

Join Date: September 1, 2009

Recent Posts

Which version Liferay you using.

Can you undeploy the portlet and redeploy into the server.

Try by deploying via Plugin Installation or pasting the .war file directly into the server deploy folder.
Bella fernandis
RE: Portlet doesnt get deployed
December 13, 2012 8:09 PM
Answer

Bella fernandis

Rank: New Member

Posts: 15

Join Date: November 5, 2012

Recent Posts

I am using Liferay 6.1.1
I did the redeploying by copying the war file but still it doesn't seem to work, it generates the same error.
I am not able to find any solution for this. emoticon
Bella fernandis
RE: Portlet doesnt get deployed
December 13, 2012 8:47 PM
Answer

Bella fernandis

Rank: New Member

Posts: 15

Join Date: November 5, 2012

Recent Posts

Even on creating a new portlet i am getting the below error:
The web application [/nletter-portlet] appears to have started a thread named [MultiThreadedHttpConnectionManager cleanup] but has failed to stop it. This is very likely to create a memory leak.

Can any one please suggest what may be the problem creating this problem.??