Forums

Home » Liferay IDE » English

Combination View Flat View Tree View
Threads [ Previous | Next ]
toggle
Marcello Marangio
osx and themes
December 19, 2012 1:40 PM
Answer

Marcello Marangio

Rank: Junior Member

Posts: 26

Join Date: September 22, 2009

Recent Posts

Hi all
I am trying to create a theme on my osx mountain lion and eclipse juno + LR IDE (latest stable build).
It fails trying to create a new project from the IDE: it says "Failed while installing Liferay Theme 6.0" with a NullPointerException in the details.
Also, if I create the theme from the command line, import it as existing project and double click on the deploy task, it goes "variable references non-existent resource :${workspace_loc:/liferay-plugins-sdk-6.1.1/themes/td-theme/build.xml}
Furthermore if I try to drag and drop the build.xml file into the ant view, it goes beachballing (osx user knows: it means the process hangs and I have to kill it).
I googled a while, but I couldn't find anything.
Any clue?
Thanks a million
Marcello
Gregory Amerson
RE: osx and themes
December 19, 2012 10:10 PM
Answer

Gregory Amerson

LIFERAY STAFF

Rank: Liferay Master

Posts: 930

Join Date: February 16, 2010

Recent Posts

Hi Marcello,

Sorry for the problems you are having. Lets see if we can get you fixed up.

First, can you post the entire stack trace for the "Failed while installing Liferay Theme 6.0" error? You should be able to find it in the error log (Window > Show View > Other > General > Error log)

Next, the error with the "variable references non-existent resource", I believe this is because you have a project in your workspace "liferay-plugins-sdk-6.1.1" but maybe you have it closed? If you open it, (or delete it all together and don't remove underlying resources) then that will fix it too.

Lastly dragging and dropping build.xml into Ant, View I have not see this error on OSX, but it isn't something specific to Liferay IDE but we can try to help you figure that one out as well.