Forums

Home » Liferay Portal » English » 2. Using Liferay » General

Combination View Flat View Tree View
Threads [ Previous | Next ]
toggle
Sreejith NP
Unable to Modify Site URL [virtual host]
February 15, 2013 4:53 AM
Answer

Sreejith NP

Rank: New Member

Posts: 12

Join Date: March 13, 2012

Recent Posts

Dear All,
When I am trying to modify the site URL under Site Settings I am getting the following error on the console. On the interface I am getting an error "Site Settings is temporarily unavailable."


11:58:16,542 ERROR [render_portlet_jsp:154] java.lang.NullPointerException
at com.liferay.portlet.asset.util.BaseAssetEntryValidator.validate(BaseAssetEntryValidator.java:105)
at com.liferay.portlet.asset.util.BaseAssetEntryValidator.validate(BaseAssetEntryValidator.java:74)
at com.liferay.portlet.asset.service.impl.AssetEntryLocalServiceImpl.validate(AssetEntryLocalServiceImpl.java:815)
at com.liferay.portlet.asset.service.impl.AssetEntryLocalServiceImpl.updateEntry(AssetEntryLocalServiceImpl.java:572)
at com.liferay.portal.spring.aop.ServiceBeanMethodInvocation.proceed(ServiceBeanMethodInvocation.java:112)
at com.liferay.portal.spring.transaction.TransactionInterceptor.invoke(TransactionInterceptor.java:71)
at com.liferay.portal.spring.aop.ServiceBeanMethodInvocation.proceed(ServiceBeanMethodInvocation.java:108)
at com.liferay.portal.spring.aop.ChainableMethodAdvice.invoke(ChainableMethodAdvice.java:59)
at com.liferay.portal.spring.aop.ServiceBeanMethodInvocation.proceed(ServiceBeanMethodInvocation.java:108)
at com.liferay.portal.spring.aop.ChainableMethodAdvice.invoke(ChainableMethodAdvice.java:59)
at com.liferay.portal.spring.aop.ServiceBeanMethodInvocation.proceed(ServiceBeanMethodInvocation.java:108)
at com.liferay.portal.spring.aop.ChainableMethodAdvice.invoke(ChainableMethodAdvice.java:59)
at com.liferay.portal.spring.aop.ServiceBeanMethodInvocation.proceed(ServiceBeanMethodInvocation.java:108)
at com.liferay.portal.spring.aop.ServiceBeanAopProxy.invoke(ServiceBeanAopProxy.java:211)
at com.liferay.portal.service.impl.GroupLocalServiceImpl.updateAsset(GroupLocalServiceImpl.java:1809)
at com.liferay.portal.service.impl.GroupLocalServiceImpl.updateGroup(GroupLocalServiceImpl.java:1962)
at com.liferay.portal.spring.aop.ServiceBeanMethodInvocation.proceed(ServiceBeanMethodInvocation.java:112)
at com.liferay.portal.spring.transaction.TransactionInterceptor.invoke(TransactionInterceptor.java:71)
at com.liferay.portal.spring.aop.ServiceBeanMethodInvocation.proceed(ServiceBeanMethodInvocation.java:108)
at com.liferay.portal.spring.aop.ChainableMethodAdvice.invoke(ChainableMethodAdvice.java:59)


Can anyone help me to find out a solution?


Sreejith
Meera Prince
RE: Unable to Modify Site URL [virtual host]
February 15, 2013 5:07 AM
Answer

Meera Prince

Rank: Liferay Master

Posts: 814

Join Date: February 8, 2011

Recent Posts

HI May be you portal currepted.. and also send me full stack trace.
If possible re deploy entire portal once again.

portal-web-----> ant build-themes
from portal
ant clean
ant compile
ant deploy

Note: when you run clean option before that please make sure if you are using CAS .. please take back up of cas-web.


Regards,
Meera Prince
Dhvanil Reshamwala
RE: Unable to Modify Site URL [virtual host]
February 18, 2013 3:35 AM
Answer

Dhvanil Reshamwala

Rank: New Member

Posts: 13

Join Date: December 23, 2011

Recent Posts

Hi Sreejith,
Can you provide with the URL that you are trying to set ? Looks like the URL that you are trying to set is failing some Liferay validation.
Mika Koivisto
RE: Unable to Modify Site URL [virtual host]
February 20, 2013 3:11 PM
Answer

Mika Koivisto

LIFERAY STAFF

Rank: Liferay Legend

Posts: 1498

Join Date: August 7, 2006

Recent Posts

That stacktrace looks familiar and I'm pretty sure it's fixed in 6.1 GA2 however I couldn't find the ticket that fixed it.
Sreejith NP
RE: Unable to Modify Site URL [virtual host]
May 6, 2013 11:45 PM
Answer

Sreejith NP

Rank: New Member

Posts: 12

Join Date: March 13, 2012

Recent Posts

Sorry for replying late.
the issue is resolved.

whenever you create an asset vocabulary, it inserts a row in assetvocabulary table in which the last column "settings" will contain some value like
"multiValued=true
selectedClassNameIds=0"

if you see, in settings column, except for the newly created vocabulary the settings column contains blank('') value. I removed the entry of settings column; it started working.


regards
Sreejith