Forums

Home » Liferay Portal » English » x. Miscellaneous

Combination View Flat View Tree View
Threads [ Previous | Next ]
Ferdian Robianto
Message Board, Server Administration, plugins install not working..
February 25, 2013 10:22 PM
Answer

Ferdian Robianto

Rank: New Member

Posts: 2

Join Date: December 17, 2012

Recent Posts

Hi All,

I have some problem in my liferay 6.1 CE GA :
Some portlet of liferay core is not show, i have search in catalina log and liferay but not found any error.
portlet not show :
- message board
can not add category delete lock, all functionality is not working.
- server administration and plugins installation not show anything.
- private plugin installer is not show too.

I have added some this to protal-ext.properties refers to another post.

##
## Redirect
##

#
# Set this property to "ip" or "domain" for the redirect security method. If
# set to "domain", the portal will only redirect users to domains listed in
# the property "redirect.url.domain.allowed". If set to "ip", the portal
# will only redirect to domains whose IP address resolve to an IP address
# listed in the property "redirect.url.ip.allowed".
#
#redirect.url.security.mode=domain
redirect.url.security.mode=ip

#
# Input a list of comma delimited domains which the portal is allowed to
# redirect to. Input a blank list to allow any domain.
#
redirect.url.domains.allowed=

#
# Input a list of comma delimited IPs which the portal is allowed to
# redirect to. Input a blank list to allow any IP. SERVER_IP will be
# replaced with the IP of the host server.
#
redirect.url.ips.allowed=127.0.0.1,10.1.4.91,10.1.2.91,SERVER_IP
~

but still no luck..

is there someone have facing this issue?
kindly need your help on this. cause this is server production emoticon

Thanks Before
Attachment

Attachments: Screen Shot 2013-02-26 at 1.16.22 PM.png (28.8k)
Hitoshi Ozawa
RE: Message Board, Server Administration, plugins install not working..
February 26, 2013 3:59 AM
Answer

Hitoshi Ozawa

Rank: Liferay Legend

Posts: 7954

Join Date: March 23, 2010

Recent Posts

- server administration and plugins installation not show anything.

Do you mean it's showing the page but there's no plugin in the list?

- private plugin installer is not show too.

It won't show in Add portlet. It's only be shown in Server Administration as Plugins installation
Ferdian Robianto
RE: Message Board, Server Administration, plugins install not working..
February 26, 2013 7:44 AM
Answer

Ferdian Robianto

Rank: New Member

Posts: 2

Join Date: December 17, 2012

Recent Posts

Hitoshi Ozawa:
- server administration and plugins installation not show anything.

Do you mean it's showing the page but there's no plugin in the list?

- private plugin installer is not show too.

It won't show in Add portlet. It's only be shown in Server Administration as Plugins installation



hi hitoshi,

thanks for your reply.
yap its showing page but with blank screen as per my screenshot.
really appreciated your help...
thanks for your help before...
Hitoshi Ozawa
RE: Message Board, Server Administration, plugins install not working..
March 2, 2013 2:59 AM
Answer

Hitoshi Ozawa

Rank: Liferay Legend

Posts: 7954

Join Date: March 23, 2010

Recent Posts

Any chance that you have another portal instance setup (i.e. you're doing multi-tenancy).