Forums

Home » Liferay Portal » English » 2. Using Liferay » General

Combination View Flat View Tree View
Threads [ Previous | Next ]
toggle
Rohan Dhavale
Connection to LDAP failed
April 1, 2013 10:05 AM
Answer

Rohan Dhavale

Rank: New Member

Posts: 3

Join Date: April 1, 2013

Recent Posts

Hi ,

I am using Liferay 5.2 bundled with Oracle Endeca Information Discovery.

Some days back i connected to LDAP using Control Panel settings. But suddenly now when i edited the configuration for importing groups it is not connecting
to LDAP.

Can anyone help me with this orelse how would i debug this.

Thanks in advance.

Regards,
Rohan
Subhash Pavuskar
RE: Connection to LDAP failed
April 1, 2013 10:38 AM
Answer

Subhash Pavuskar

Rank: Regular Member

Posts: 229

Join Date: March 12, 2012

Recent Posts

Hi,
You haven't mentioned what kind of error you are getting and what kind of changes you made but i hope the following link may help you !!
http://www.liferay.com/community/forums/-/message_boards/message/8246721
http://stackoverflow.com/questions/12074649/importing-users-from-ldap-in-liferay
Rohan Dhavale
RE: Connection to LDAP failed
April 1, 2013 9:26 PM
Answer

Rohan Dhavale

Rank: New Member

Posts: 3

Join Date: April 1, 2013

Recent Posts

Hi ,
Connection to LDAP failed is the error i am getting. Though somedays back i was able to connect.
Regards,
Rohan
Subhash Pavuskar
RE: Connection to LDAP failed
April 1, 2013 10:17 PM
Answer

Subhash Pavuskar

Rank: Regular Member

Posts: 229

Join Date: March 12, 2012

Recent Posts

https://www.liferay.com/community/forums/-/message_boards/message/1251885