Forums

Home » Liferay Portal » česky a slovensky »

Combination View Flat View Tree View
Threads [ Previous | Next ]
toggle
Milan Jaroš
Ahoj komunito! ;o)
October 1, 2009 5:13 AM
Answer

Milan Jaroš

Rank: Regular Member

Recent Posts

Je skvělé, že nyní má česká podmnožina komunity své vlastní fórum. Mnohým nováčkům tato skutečnost může ulehčit začátky s portálem Liferay.
Věřím, že - stejně tak jako já - bude více jedinců, kteří budou sledovat tuto část fóra a budou se aspoň pokoušet pomáhat všem, kteří zde zájem o pomoc projeví. Doufám, že tato kategorie bude ve výsledku ku prospěchu všem.

S pozdravem,
Milan.
Artur Linhart
RE: Ahoj komunito! ;o)
October 2, 2009 10:58 PM
Answer

Artur Linhart

Rank: Expert

Recent Posts

Nielen česká, ale aj slovenská :-). V tomto ohlede sa možeme inšpirovať z časov federácie :-)
Tomáš Polešovský
October 4, 2009 11:54 AM
Answer

Tomáš Polešovský

Rank: Expert

Recent Posts

Ahoj Milane!

Velice sdílím tvůj optimismus a nadšení. Čas ukáže, zdali má tato kategorie význam, nicméně se také zavazuji ku pomoci, nejen nováčkům.

-- tom
Milan Jaroš
October 4, 2009 12:35 PM
Answer

Milan Jaroš

Rank: Regular Member

Recent Posts

Ahoj Tomáši, to moc rád slyším! Díky za tvůj zájem. Jsem rád, že jsem měl příležitost tě osobně poznat. Bude to fajn...
Pokud sem zavítá jeden človíček, který využije této možnosti, tak tohle fórum pro mě smysl má. ;) Věřím, že se Liferay v blízké době shledá s oblibou i v našich končinách.
Pro někoho může být jazyková bariéra nepřekonatelný problém. V některých případech může být také vyjádření problému složité i v rodném jazyce. A proto jsme tu my. :-) Navíc nemůžu vyloučit, že o pomoc požádám i já. ;)
S pozdravem, Milan.
Stefan Csuport
October 5, 2009 4:21 AM
Answer

Stefan Csuport

Rank: New Member

Recent Posts

Ahojte,fandím nápadu s komunitou, už som Vás aj zneužil prvou otázkou :-)
Príjemný deň všetkým...