Kombinierte Ansicht Flache Ansicht Baumansicht
Threads [ Zurück | Nächste ]
toggle
Arryandra Luis
My Sites online member
5. Juni 2012 09:24
Antwort

Arryandra Luis

Rang: Junior Member

Nachrichten: 25

Eintrittsdatum: 18. November 2009

Neue Beiträge

Hi all,

i'm using liferay 6.1 with Jetty.

I have create a site, and have 5 members inside the site.
But when i tried using My Sites portlet, "Online Now" column didn't display the correct number, meanwhile the Chat portlet was displaying the correct number of online users.

i have set these ini portal-ext.properties :
live.users.enabled=true
session.tracker.memory.enabled=true



but it doesn't help at all.


Please kindly advise on my problem.

regards.
Dhrutika Vyas
RE: My Sites online member
6. Juni 2012 00:04
Antwort

Dhrutika Vyas

Rang: Expert

Nachrichten: 435

Eintrittsdatum: 9. Februar 2009

Neue Beiträge

Hi,

live.users.enabled=true property should work.

Try to do re indexing and clear database cache after restarting the server

Regards,
Dhrutika
Arryandra Luis
RE: My Sites online member
6. Juni 2012 02:23
Antwort

Arryandra Luis

Rang: Junior Member

Nachrichten: 25

Eintrittsdatum: 18. November 2009

Neue Beiträge

hi Dhrutika,

i have tried your suggestion, but the display value for online member is still '0'.

Here is the screenshot :




Hi LIferay Staff,

please advise on my case.


regards.
Milen Dyankov
RE: My Sites online member
6. Juni 2012 03:57
Antwort

Milen Dyankov

Rang: Regular Member

Nachrichten: 173

Eintrittsdatum: 23. September 2009

Neue Beiträge

Is it a single Liferay instance or cluster?
Arryandra Luis
RE: My Sites online member
7. Juni 2012 22:54
Antwort

Arryandra Luis

Rang: Junior Member

Nachrichten: 25

Eintrittsdatum: 18. November 2009

Neue Beiträge

hi Milen,

this is a single liferay instance, the database is single server too.

i really appreciate any help on this problem.


regards.
Arryandra Luis
RE: My Sites online member
15. Juni 2012 00:10
Antwort

Arryandra Luis

Rang: Junior Member

Nachrichten: 25

Eintrittsdatum: 18. November 2009

Neue Beiträge

hi any help / suggestion for my problem ?

regards.
Milen Dyankov
RE: My Sites online member
15. Juni 2012 02:54
Antwort

Milen Dyankov

Rang: Regular Member

Nachrichten: 173

Eintrittsdatum: 23. September 2009

Neue Beiträge

Sorry for late response. I finally found some time to look at the source code and it seams your problem is a side effect of the following issue NullPointerException after login when live.users.enabled is true and no clustering is configured
Please see how it was fixed and patch/hook your Liferay instance in the same way.
Arryandra Luis
RE: My Sites online member
16. Juni 2012 05:22
Antwort

Arryandra Luis

Rang: Junior Member

Nachrichten: 25

Eintrittsdatum: 18. November 2009

Neue Beiträge

hi Milen,

thanks for your response, yes i always see these exception in the logs.

i will read the information there.

regards.