Liferay ist zum sechsten Mal in Folge ein Leader im Gartner Magic Quadrant. Hier mehr erfahren

Foren

Home » Liferay Portal » English » 3. Development

Kombinierte Ansicht Flache Ansicht Baumansicht
Threads [ Zurück | Nächste ]
toggle
Althaf Hussain Shaik
OPEN-ID ISSUE
31. Januar 2013 04:47
Antwort

Althaf Hussain Shaik

Rang: Junior Member

Nachrichten: 61

Eintrittsdatum: 3. Mai 2012

Neue Beiträge

Hi All,


Can any body explain me how to log in with open id in liferay.

I have created one hook and overrided portal.properties file as

open.sso.auth.enabled=true , i had created open id and also i had checked from control panel in portal settings--Authentications.

But still it is not able to login the page. It is throwing

Your request failed to complete.

Can any body help me out....
Subhash Pavuskar
RE: OPEN-ID ISSUE
31. Januar 2013 07:11
Antwort

Subhash Pavuskar

Rang: Regular Member

Nachrichten: 234

Eintrittsdatum: 12. März 2012

Neue Beiträge

Hi,

Try out this one !! In your portal-ext.properties file add the following

1    open.id.auth.enabled=true
Hitoshi Ozawa
RE: OPEN-ID ISSUE
31. Januar 2013 14:56
Antwort

Hitoshi Ozawa

Rang: Liferay Legend

Nachrichten: 7949

Eintrittsdatum: 23. März 2010

Neue Beiträge

Don't use a hook to override portal.properties. Just create a new text file portal-ext.properties in the ROOT\WEB-INF\classes folder.
Althaf Hussain Shaik
RE: OPEN-ID ISSUE
31. Januar 2013 21:23
Antwort

Althaf Hussain Shaik

Rang: Junior Member

Nachrichten: 61

Eintrittsdatum: 3. Mai 2012

Neue Beiträge

Hi

I placed open.id.auth.enabled=true this in portal-ext.properties but still i am not able to log in with open-id.
Steve Lum
RE: OPEN-ID ISSUE
25. Juni 2013 14:15
Antwort

Steve Lum

Rang: New Member

Nachrichten: 1

Eintrittsdatum: 25. Juni 2013

Neue Beiträge

I am also having the same issue. I have added the properties file as instructed above and enabled authentication using the Control Panel. I am using the built-in Login portlet and I can see the OpenID link. I have tried to login with multiple OpenID providers and get the same message "Your request failed to complete." I am using 6.1.1CE GA2.