Foren

Home » Liferay Portal » English » 3. Development

Kombinierte Ansicht Flache Ansicht Baumansicht
Threads [ Zurück | Nächste ]
toggle
Zeeshan Khan
Custom Liferay theme not working in one of the system
9. April 2013 22:01
Antwort

Zeeshan Khan

Rang: Expert

Nachrichten: 349

Eintrittsdatum: 20. Juli 2011

Neue Beiträge

Hi All,

I developed a Liferay theme as well as a Liferay Layout. Its working fine in my machine as well as on one more machine. But the problem is we have two more machines in which its not working.
I tried restarting server, redeploying and all but its not working at all. Please give some suggestion to solve this.

I am using LR 6.1 CE ga2 bundled with tomcat.


Thanks
Zeeshan Khan
RE: Custom Liferay theme not working in one of the system
9. April 2013 22:27
Antwort

Zeeshan Khan

Rang: Expert

Nachrichten: 349

Eintrittsdatum: 20. Juli 2011

Neue Beiträge

For a workaround I did some changes in portal-impl.jar under D:\Liferay\liferay-portal-6.1.1-ce-ga2\tomcat-7.0.27\webapps\ROOT\WEB-INF\lib .

I included this line in portal-impl.jar in portal.properties file ---> include-and-override=portal-developer.properties.

But I don't think its a standard way to do this.
Please suggest some standard way to overcome this problem.

Thanks.
dominick campbell
RE: Custom Liferay theme not working in one of the system
4. Mai 2013 10:41
Antwort

dominick campbell

Rang: Junior Member

Nachrichten: 54

Eintrittsdatum: 15. August 2012

Neue Beiträge

were you ever able to solve this?

I am having the same issue with a theme

thanks