Foren

Home » Liferay Social Office

Kombinierte Ansicht Flache Ansicht Baumansicht
Threads [ Zurück | Nächste ]
toggle
RICARDO MOURA
Problem Connecting Contacts
8. Oktober 2012 11:42
Antwort

RICARDO MOURA

Rang: New Member

Nachrichten: 17

Eintrittsdatum: 5. Oktober 2012

Neue Beiträge

My dear,

we are facing a problem since I installed the Social Office. Members can request and approve the same connection, but it seems ineffective, because after a page refresh members who just connect, they are as they were not connected.

Already evaluate issues regarding permissions and hierarchy of sites / places but could not find the problem.

Has anyone experienced this or have any tips to help us?

I thank you very forcibly!
RICARDO MOURA
RE: Problem Connecting Contacts
9. Oktober 2012 05:05
Antwort

RICARDO MOURA

Rang: New Member

Nachrichten: 17

Eintrittsdatum: 5. Oktober 2012

Neue Beiträge

Guys, could anyone help us?
Vicki Lea Tsang
RE: Problem Connecting Contacts
9. Oktober 2012 10:34
Antwort

Vicki Lea Tsang

LIFERAY STAFF

Rang: Junior Member

Nachrichten: 44

Eintrittsdatum: 18. April 2011

Neue Beiträge

Hi Ricardo,

Are you seeing any errors in the console when you make connections? What version of liferay portal and SO are you using?

Thanks,

Vicki
RICARDO MOURA
RE: Problem Connecting Contacts
9. Oktober 2012 11:48
Antwort

RICARDO MOURA

Rang: New Member

Nachrichten: 17

Eintrittsdatum: 5. Oktober 2012

Neue Beiträge

Hello Vicki!

We put the log in debug mode to see if we saw something, but only appears Warns like: "In SocialRequest exists with the key" or "the group exists with the primary key 0". Other than that, no errors.

We talked a lot here and we are almost reaching the conclusion that migration may have been that we did, because we were using an earlier version that we're using now: 6.1.1.GA2 (SO Linux ) . It may have some interference? What do we recommend? We've tried everything and can not connect people.
Josef Šustáček
RE: Problem Connecting Contacts
10. Oktober 2012 07:43
Antwort

Josef Šustáček

LIFERAY STAFF

Rang: New Member

Nachrichten: 6

Eintrittsdatum: 10. Januar 2012

Neue Beiträge

Hi Ricardo,

can you copy the exact content of the WARN lines from your log that you mention in your previous comment?

Your question about different versions used for upgrade and for running may also be valid, can you specify which version(s) did you use for upgrade? How exactly did you run the upgrade?
RICARDO MOURA
RE: Problem Connecting Contacts
7. November 2012 07:49
Antwort

RICARDO MOURA

Rang: New Member

Nachrichten: 17

Eintrittsdatum: 5. Oktober 2012

Neue Beiträge

Thank you guys. The solution was to start from scratch. : (
Kevin Pennock
RE: Problem Connecting Contacts
10. Dezember 2012 14:53
Antwort

Kevin Pennock

Rang: New Member

Nachrichten: 10

Eintrittsdatum: 10. Juli 2012

Neue Beiträge

I am having this exact same issue but this is a fresh install of 6.1.1 GA2? Whenever I click on "Add Connection" and the other user confirms the request, it still shows as 0 Connections and the "Add Connection" button reappears next to the user. Any thoughts on what might be wrong?
Josef Šustáček
RE: Problem Connecting Contacts
10. Dezember 2012 15:02
Antwort

Josef Šustáček

LIFERAY STAFF

Rang: New Member

Nachrichten: 6

Eintrittsdatum: 10. Januar 2012

Neue Beiträge

Hi Kevin,

can you raise the root log level (com.liferay) to WARN or INFO and see whether log file shows some useful messages? If so, could you copy the log messages here?

Thanks,

Josef
Kevin Pennock
RE: Problem Connecting Contacts
11. Dezember 2012 15:30
Antwort

Kevin Pennock

Rang: New Member

Nachrichten: 10

Eintrittsdatum: 10. Juli 2012

Neue Beiträge

Well per the law of the universe, I changed the log levels to get the data you requested and it is now working. Is it possible that Liferay needs to be restarted after the installation of the Social Office plug-in? I think we rebooted the server today and wondering if that did it?

Thanks for the help!
Josef Šustáček
RE: Problem Connecting Contacts
11. Dezember 2012 15:37
Antwort

Josef Šustáček

LIFERAY STAFF

Rang: New Member

Nachrichten: 6

Eintrittsdatum: 10. Januar 2012

Neue Beiträge

Kevin Pennock:
Well per the law of the universe, I changed the log levels to get the data you requested and it is now working. Is it possible that Liferay needs to be restarted after the installation of the Social Office plug-in? I think we rebooted the server today and wondering if that did it?

Thanks for the help!


It should not be necessary, although it depends on your configuration. But portal reboot it's usually the first thing I do, when portal starts to suddenly behave oddly.

I'm glad you resolved your issue,

Josef