Forum

Accueil » Liferay Portal » English » 3. Development

Vue combinée Vue Plate Arborescence
Sujets [ Précédent | Suivant ]
toggle
Toshiya TSURU
Custom theme can not be loaded
5 novembre 2013 14:16
Réponse

Toshiya TSURU

Rang: New Member

Publications: 13

Date d'inscription: 16 juin 2013

Publications Récentes

Hi,

I created a custom theme and deployed to local liferay, but the theme can not be shown at "Look & Feel" .

I got the message below in console out.

1WARN [http-bio-8080-exec-7][ThemeLocalServiceImpl:153] No theme found for specified theme id . Returning the default theme.


IS there somthing wrong?
Zsigmond Rab
RE: Custom theme can not be loaded
9 novembre 2013 14:31
Réponse

Zsigmond Rab

LIFERAY STAFF

Rang: Liferay Master

Publications: 644

Date d'inscription: 4 janvier 2010

Publications Récentes

Hi Toshiya,

what can you see in the log file about the deployment of the theme?

Regards,
Zsigmond
Toshiya TSURU
RE: Custom theme can not be loaded
10 novembre 2013 20:31
Réponse

Toshiya TSURU

Rang: New Member

Publications: 13

Date d'inscription: 16 juin 2013

Publications Récentes

Zsigmond, thanks.

I found these lines in catalina.log . "test-theme" is my custom theme.

1情報: 設定記述子 {path}\tomcat-7.0.40\conf\Catalina\localhost\test-theme.xml を配備します
211 11, 2013 4:24:38 午前 org.apache.catalina.startup.HostConfig deployDescriptor
3警告: A docBase {path}\tomcat-7.0.40\webapps\test-theme inside the host appBase has been specified, and will be ignored
411 11, 2013 4:24:38 午前 org.apache.catalina.startup.SetContextPropertiesRule begin
5警告: [SetContextPropertiesRule]{Context} Setting property 'source' to 'org.eclipse.jst.jee.server:test-theme' did not find a matching property.


Is there something wrong with my theme?
Pankaj Kathiriya
RE: Custom theme can not be loaded
10 novembre 2013 20:56
Réponse

Pankaj Kathiriya

Rang: Liferay Master

Publications: 643

Date d'inscription: 4 août 2010

Publications Récentes

Toshiya,

Delete \tomcat-7.0.40\conf\Catalina\localhost\test-theme.xml , temp, work folder under tomcat and test-theme folder from webapps.
And deploy your theme again.

This should resolve issue.

HTH
Toshiya TSURU
RE: Custom theme can not be loaded
10 novembre 2013 21:05
Réponse

Toshiya TSURU

Rang: New Member

Publications: 13

Date d'inscription: 16 juin 2013

Publications Récentes

Thanks, Pankaj

The error was disappeared from catalina.log, but still I can't find mt "test-theme" in "Look & Feel".

I found lines below at console.

105:02:00,777 INFO  [ContainerBackgroundProcessor[StandardEngine[Catalina]]][HotDeployEvent:109] Plugin test-theme requires resources-importer-web
205:02:00,778 INFO  [ContainerBackgroundProcessor[StandardEngine[Catalina]]][PluginPackageUtil:1049] Reading plugin package for test-theme
305:02:01,644 INFO  [ContainerBackgroundProcessor[StandardEngine[Catalina]]][HotDeployEvent:109] Plugin test-theme requires resources-importer-web
405:02:01,696 INFO  [ContainerBackgroundProcessor[StandardEngine[Catalina]]][HotDeployImpl:239] Queueing test-theme for deploy because it is missing resources-importer-web
Pankaj Kathiriya
RE: Custom theme can not be loaded
10 novembre 2013 21:45
Réponse

Pankaj Kathiriya

Rang: Liferay Master

Publications: 643

Date d'inscription: 4 août 2010

Publications Récentes

From log it seems you have provided some values to required-deployment-contexts in liferay-plugin-package.properties . If its not required then remove it.
If it is required then first deploy that component.

HTH
Toshiya TSURU
RE: Custom theme can not be loaded
11 novembre 2013 00:02
Réponse

Toshiya TSURU

Rang: New Member

Publications: 13

Date d'inscription: 16 juin 2013

Publications Récentes

Thanks, Pankaj!

After I removed "resources-importer-web" from "required-deployment-contexts" in resources-importer-web.properties, All works fine!



By the way, I doubt that this is a bug of Liferay Developer Studio...