Tribune

Home » Liferay Social Office

Vista Combinata Vista Piatta Vista ad Albero
Discussioni [ Precedente | Successivo ]
toggle
karthik N
web content URL for images not working when moving existing liferay DB t
5 settembre 2011 0.10
Risposta

karthik N

Punteggio: Regular Member

Messaggi: 106

Data di Iscrizione: 30 giugno 2011

Messaggi recenti

Hi all,

Web content URL of images is not working when migrating existing liferay DB into another machine.
Im using LR6.0.6, I need to move my existing liferay instance to another machine,when i migrate liferay DB to another machine, images in web content are not shown,

how can i resolve this problem,

Anybody have a solution?

Thanks

Regards,
Karthik
Leo Pratlong
RE: web content URL for images not working when moving existing liferay DB
5 settembre 2011 4.33
Risposta

Leo Pratlong

Punteggio: Expert

Messaggi: 362

Data di Iscrizione: 6 luglio 2010

Messaggi recenti

Images and files are stored in the "data" folder of your server installation. Therefore, the URL on your database only link to these files and do not store any binary content.
You have to move your old data folder to your new installation in order to display your image properly.
karthik N
RE: web content URL for images not working when moving existing liferay DB
5 settembre 2011 5.02
Risposta

karthik N

Punteggio: Regular Member

Messaggi: 106

Data di Iscrizione: 30 giugno 2011

Messaggi recenti

Hi Pratlong,
Can u please give me exactly what i need to do for moving exact instance of liferay 6.0.6?
I tried with moving data folder also, bt no luck,


thanks in advance

Karthik
logan gibs
RE: web content URL for images not working when moving existing liferay DB
2 gennaio 2013 21.42
Risposta

logan gibs

Punteggio: New Member

Messaggi: 2

Data di Iscrizione: 7 dicembre 2012

Messaggi recenti

I moved a site from the /word press/ folder to the root - now my images do not show.

Even after I re-uploaded the files - the file URLS for the images do not state /word press/ in them however...when hovered over on the page - the URL that shows up has the /word-press/WP-content/uploads in it instead of just /WP-content/uploads.
art moore
RE: web content URL for images not working when moving existing liferay DB
11 gennaio 2013 1.58
Risposta

art moore

Punteggio: New Member

Messaggi: 2

Data di Iscrizione: 11 gennaio 2013

Messaggi recenti

please show true your path to image