構造的に表示 平面上に表示 ツリー上に表示
スレッド [ 前へ | 次へ ]
toggle
Arryandra Luis
My Sites online member
2012/06/05 9:24
答え

Arryandra Luis

ランク: Junior Member

投稿: 25

参加年月日: 2009/11/18

最近の投稿

Hi all,

i'm using liferay 6.1 with Jetty.

I have create a site, and have 5 members inside the site.
But when i tried using My Sites portlet, "Online Now" column didn't display the correct number, meanwhile the Chat portlet was displaying the correct number of online users.

i have set these ini portal-ext.properties :
live.users.enabled=true
session.tracker.memory.enabled=true



but it doesn't help at all.


Please kindly advise on my problem.

regards.
Dhrutika Vyas
RE: My Sites online member
2012/06/06 0:04
答え

Dhrutika Vyas

ランク: Expert

投稿: 435

参加年月日: 2009/02/09

最近の投稿

Hi,

live.users.enabled=true property should work.

Try to do re indexing and clear database cache after restarting the server

Regards,
Dhrutika
Arryandra Luis
RE: My Sites online member
2012/06/06 2:23
答え

Arryandra Luis

ランク: Junior Member

投稿: 25

参加年月日: 2009/11/18

最近の投稿

hi Dhrutika,

i have tried your suggestion, but the display value for online member is still '0'.

Here is the screenshot :




Hi LIferay Staff,

please advise on my case.


regards.
Milen Dyankov
RE: My Sites online member
2012/06/06 3:57
答え

Milen Dyankov

ランク: Regular Member

投稿: 173

参加年月日: 2009/09/23

最近の投稿

Is it a single Liferay instance or cluster?
Arryandra Luis
RE: My Sites online member
2012/06/07 22:54
答え

Arryandra Luis

ランク: Junior Member

投稿: 25

参加年月日: 2009/11/18

最近の投稿

hi Milen,

this is a single liferay instance, the database is single server too.

i really appreciate any help on this problem.


regards.
Arryandra Luis
RE: My Sites online member
2012/06/15 0:10
答え

Arryandra Luis

ランク: Junior Member

投稿: 25

参加年月日: 2009/11/18

最近の投稿

hi any help / suggestion for my problem ?

regards.
Milen Dyankov
RE: My Sites online member
2012/06/15 2:54
答え

Milen Dyankov

ランク: Regular Member

投稿: 173

参加年月日: 2009/09/23

最近の投稿

Sorry for late response. I finally found some time to look at the source code and it seams your problem is a side effect of the following issue NullPointerException after login when live.users.enabled is true and no clustering is configured
Please see how it was fixed and patch/hook your Liferay instance in the same way.
Arryandra Luis
RE: My Sites online member
2012/06/16 5:22
答え

Arryandra Luis

ランク: Junior Member

投稿: 25

参加年月日: 2009/11/18

最近の投稿

hi Milen,

thanks for your response, yes i always see these exception in the logs.

i will read the information there.

regards.