フォーラム

ホーム » Liferay Portal » English » 2. Using Liferay » General

構造的に表示 平面上に表示 ツリー上に表示
スレッド [ 前へ | 次へ ]
toggle
Javier Vera
Translations dont work in web content when using custom structure
2012/10/30 11:22
答え

Javier Vera

ランク: New Member

投稿: 4

参加年月日: 2012/10/27

最近の投稿

Hi,
I'm using Liferay 6.1.1 GA2.

I created a custom structure with custom layout for web contents.
The structure has 3 fields marked as "Localizable". Then, I add two translations. I fill the translations' fields with the desired text, push Save button, publish and I don't get any result. All the changes I perform to the translations' fields I lose them all ... ALWAYS except for the mandatory title field of the Web Content, the title field gets updated fine.

If I use the default structure I can add translations and they work perfectly.


Is this a bug? or my fault?

Thanks
Javier

edit: title clarification
Gaurav Jain
RE: Translations dont work in web content when using custom structure
2012/10/30 12:04
答え

Gaurav Jain

ランク: Regular Member

投稿: 141

参加年月日: 2011/01/31

最近の投稿

Hi Javier,

I tried with same liferay version and it worked just fine for me.
Javier Vera
RE: Translations dont work in web content when using custom structure
2012/10/30 12:24
答え

Javier Vera

ランク: New Member

投稿: 4

参加年月日: 2012/10/27

最近の投稿

Gaurav Jain:
Hi Javier,

I tried with same liferay version and it worked just fine for me.



Hi,
Ok I have tried now starting from scratch and it *does work*

BUT the old structure and web content I have it does not work emoticon very weird ... i have tried multiple things and it does not work. Any hint ?

I guess the only solution is to erase this structure and create it again from scratch (great, loads of time lost emoticon)
Gaurav Jain
RE: Translations dont work in web content when using custom structure
2012/10/30 12:43
答え

Gaurav Jain

ランク: Regular Member

投稿: 141

参加年月日: 2011/01/31

最近の投稿

Maybe you can share your structure xml, so that it could be checked that why it created such problem !!
Javier Vera
RE: Translations dont work in web content when using custom structure
2012/10/30 13:14
答え

Javier Vera

ランク: New Member

投稿: 4

参加年月日: 2012/10/27

最近の投稿

Sure ! this is the XML. "title", "content" are the supposed to be Localized

 1<?xml version="1.0"?>
 2
 3<root>
 4    <dynamic-element name="title" type="text" index-type="not-searchable" repeatable="false">
 5        <meta-data>
 6            <entry name="displayAsTooltip"><![CDATA[false]]></entry>
 7            <entry name="required"><![CDATA[false]]></entry>
 8            <entry name="instructions"><![CDATA[]]></entry>
 9            <entry name="label"><![CDATA[title]]></entry>
10            <entry name="predefinedValue"><![CDATA[]]></entry>
11        </meta-data>
12    </dynamic-element>
13    <dynamic-element name="content" type="text_area" index-type="" repeatable="false">
14        <meta-data>
15            <entry name="displayAsTooltip"><![CDATA[true]]></entry>
16            <entry name="required"><![CDATA[true]]></entry>
17            <entry name="instructions"><![CDATA[]]></entry>
18            <entry name="label"><![CDATA[TextBoxField]]></entry>
19            <entry name="predefinedValue"><![CDATA[]]></entry>
20        </meta-data>
21    </dynamic-element>
22    <dynamic-element name="link" type="text" index-type="" repeatable="false">
23        <meta-data>
24            <entry name="displayAsTooltip"><![CDATA[true]]></entry>
25            <entry name="required"><![CDATA[false]]></entry>
26            <entry name="instructions"><![CDATA[]]></entry>
27            <entry name="label"><![CDATA[TextField]]></entry>
28            <entry name="predefinedValue"><![CDATA[]]></entry>
29        </meta-data>
30    </dynamic-element>
31    <dynamic-element name="image" type="image" index-type="" repeatable="false">
32        <meta-data>
33            <entry name="displayAsTooltip"><![CDATA[true]]></entry>
34            <entry name="required"><![CDATA[false]]></entry>
35            <entry name="instructions"><![CDATA[]]></entry>
36            <entry name="label"><![CDATA[ImageField]]></entry>
37            <entry name="predefinedValue"><![CDATA[]]></entry>
38        </meta-data>
39    </dynamic-element>
40</root>
Javier Vera
RE: Translations dont work in web content when using custom structure
2012/10/30 13:21
答え

Javier Vera

ランク: New Member

投稿: 4

参加年月日: 2012/10/27

最近の投稿

ok problem must be inside the web content ... because If I create another web content with the same structure and template, it does work!