掲示板

Portlet beállítások kiegészítése Hook-kal

thumbnail
13年前 に Balázs Jilling によって更新されました。

Portlet beállítások kiegészítése Hook-kal

Junior Member 投稿: 32 参加年月日: 10/11/18 最新の投稿
Sziasztok!

Azt szeretném megcsinálni, hogy az Asset Publisher megjelenítsen egy facebook like gombot minden tartalom teljes nézeténél. (Egyelőre csak Web Content-ek lennének a listában)

Először arra lenne szükségem, hogy az Asset Publisher konfigurációs nézetében legyen egy olyan checkbox, amivel engedélyezni lehet a like-okat.

Addig már eljutottam, hogy a checkboxot definiálom az init.jsp-ben, de azt nem tudom, hogy a checkboxom tartalma pontosan hol és hogyan lesz feldolgozva a form elküldésekor.
Az is valahol a jsp-k között történik, vagy a ConfigurationActionImpl osztályban? Ha a java osztályban történik, akkor lehetséges egyáltalán azt hook-kal kiegészíteni? Ha igen, hogyan?

Köszönöm,
Balázs
thumbnail
12年前 に Vilmos Papp によって更新されました。

RE: Portlet beállítások kiegészítése Hook-kal

Liferay Master 投稿: 529 参加年月日: 10/10/21 最新の投稿
Szia!

Milyen portál verzióról beszélünk? Amúgy a ConfigurationActionImpl a kulcs a megoldáshoz és a PortletPreferencesbe kell letárolnod a beállításodat. Természetesen a feldolgozását is neked kell implementálnod a megejelenítéskor. A verzió csak annyiban érdekes, hogy EXT környezetben vagy EXT plugin segítségével tudod-e megtenni a JAVA osztály felülírását.

Üdv.
Vili