Fóruns

Início » Liferay Portal » English » 3. Development

Visualização combinada Visão plana Exibição em árvore
Tópicos [ Anterior | Próximo ]
toggle
lutz Bremen
Theme is not loaded on https....
22 de Janeiro de 2013 04:20
Resposta

lutz Bremen

Ranking: Expert

Mensagens: 296

Data de entrada: 20 de Outubro de 2011

Mensagens recentes

we implemented https connetion to our portal and now the themes aren't shown corretly. i call our main page, everything is fine. then i go to a page on /web/name and the theme isn't shown correctly. it seems that the theme isnt loaded. what can we do to fix thuis?
Prakash Khanchandani
RE: Theme is not loaded on https....
22 de Janeiro de 2013 04:51
Resposta

Prakash Khanchandani

Ranking: Regular Member

Mensagens: 228

Data de entrada: 10 de Fevereiro de 2011

Mensagens recentes

I am also using https but the themes are shown fine. May be you are using external CSS files in your theme or you can check your settings on server in regards to static content?
Gaurav Jain
RE: Theme is not loaded on https....
22 de Janeiro de 2013 05:01
Resposta

Gaurav Jain

Ranking: Regular Member

Mensagens: 141

Data de entrada: 31 de Janeiro de 2011

Mensagens recentes

Check if your browser have blocked some files (css/js) from rendering because of insecure content (this usually happens in case of not trusted https)

Generally you see this in form of an icon in the right corner of url bar in the browser.


OR

please check if you have same theme applied on your group '/web/name'. Maybe some different logic is written incase this group is renderd?
lutz Bremen
RE: Theme is not loaded on https....
4 de Fevereiro de 2013 02:00
Resposta

lutz Bremen

Ranking: Expert

Mensagens: 296

Data de entrada: 20 de Outubro de 2011

Mensagens recentes

I did some research and i found out some interesting things. In the konfiguration of the Websites we've added virtual host adresses for public sites. I call https://www.name.de/web/example and the Theme is NOT correctly.
For example www.example.com. When i call https://www.example.com i get a Warning that the certificate is not for this site. this is correct because the cer ist for *.name.de. But if I add this exeption and go to https://www.name.de/web/example the site works correctly and https://www.example.com too.

So my thought is, that there is a connection between the virtual host entry and the missfunction of the Theme under https.
When I'm analysing the site with firebug i can see that the site is trying to load the theme from a totally wrong place. And in the <head> is see that it is requesting files from www.example.com, but this is only the entry of the virtual host.