组合视图 统一视图 树状图
讨论主题 [ 上一个 | 下一个 ]
toggle
Mihai Plavichianu
Web Content not displaying - weblogic 12c + oracle 11g
2012年11月9日 上午5:57
答复

Mihai Plavichianu

等级: New Member

帖子: 9

加入日期: 2010年6月4日

最近的帖子

Hi,

We've created a site template that we use for creating a new sites.
But for some unknown reason some content(web content) starts to disappear after a while (the largest ones).

After some tests, we've noticed that if we add something very simple like

1<p>aaa</p>


it's working (on any page using the default theme).
But if we increase the number of a's after we reach like 300+ a's the content it's not showed.
If we click edit we see the content without a problem.
If we click publish, the content it's not showed on the page.

The Liferay logs don't show any exception or warning.
We've started the weblogic server with root.
The html was validated with Dreamweaver.
The same html code if we put it on Tomcat/Mysql works even for 1000 letters of a

1<p>aaaaa....aaa</p>


We belive that has something to do with the db but we are not so sure because we don't see errors in logs.
Any ideas, why?
Bernat López
RE: Web Content not displaying - weblogic 12c + oracle 11g
2012年11月18日 下午3:48
答复

Bernat López

等级: New Member

帖子: 6

加入日期: 2012年9月18日

最近的帖子

We've the same issue emoticon
I think there is a conflict of libraries or application server configuration: if we connect a Tomcat to the same Oracle schema the webcontent is displayed
Mihai Plavichianu
RE: Web Content not displaying - weblogic 12c + oracle 11g
2012年11月26日 上午7:45
答复

Mihai Plavichianu

等级: New Member

帖子: 9

加入日期: 2010年6月4日

最近的帖子

We're using CentOS.
Are u using the same os?
We've had some issues regarding Liferay on CentOS (some fixes for Sass in portal-ext), so it can be one of the problems.
Mihai Plavichianu
RE: Web Content not displaying - weblogic 12c + oracle 11g
2012年12月4日 上午6:55
答复

Mihai Plavichianu

等级: New Member

帖子: 9

加入日期: 2010年6月4日

最近的帖子

Problem solved:
You have to instruct the classloader to use app's classes instead of weblogic's classes.

Add

1<container-descriptor>
2...
3<prefer-web-inf-classes>true</prefer-web-inf-classes>
4
5...
6</container-descriptor>


in weblogic.xml inside the Liferay archive.
aku virus
RE: Web Content not displaying - weblogic 12c + oracle 11g
2013年5月8日 上午2:32
答复

aku virus

等级: New Member

帖子: 4

加入日期: 2010年9月29日

最近的帖子

Mihai Plavichianu:
Problem solved:
You have to instruct the classloader to use app's classes instead of weblogic's classes.

Add

1<container-descriptor>
2...
3<prefer-web-inf-classes>true</prefer-web-inf-classes>
4
5...
6</container-descriptor>


in weblogic.xml inside the Liferay archive.



where to park this coding? i not find this file weblogic.xml.
Jonas Choi
RE: Web Content not displaying - weblogic 12c + oracle 11g
2013年5月8日 上午11:49
答复

Jonas Choi

LIFERAY STAFF

等级: New Member

帖子: 4

加入日期: 2010年9月14日

最近的帖子

Hi Aku,
The weblogic.xml file is located inside the Liferay WAR file, and inside the WEB-INF folder.
aku virus
RE: Web Content not displaying - weblogic 12c + oracle 11g
2013年5月8日 下午4:40
答复

aku virus

等级: New Member

帖子: 4

加入日期: 2010年9月29日

最近的帖子

Jonas Choi:
Hi Aku,
The weblogic.xml file is located inside the Liferay WAR file, and inside the WEB-INF folder.


Thank You "Jonas Choi". a very clear explanation.

I have been parking this code into weblogic.xml file. but why portal are still not out content ?

I have no problem at localhost, this problem only occurred on the server.
Salman Jan
RE: Web Content not displaying - weblogic 12c + oracle 11g
2013年5月22日 上午10:15
答复

Salman Jan

等级: New Member

帖子: 3

加入日期: 2011年8月17日

最近的帖子

I am have the same issue ONLY is 61 under Weblogic11 even after adding <prefer-web-inf-classes>true</prefer-web-inf-classes>
in weblogic.xml. My 60SP2 under WL11 did not had this issue even though <prefer-web-inf-classes>true</prefer-web-inf-classes> was not present on 60sp2 weblogic.xml

<weblogic-web-app
xmlns="http://www.bea.com/ns/weblogic/weblogic-web-app"
xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"
xsi:schemaLocation="http://www.bea.com/ns/weblogic/weblogic-web-app http://www.bea.com/ns/weblogic/weblogic-web-app/1.0/weblogic-web-app.xsd">

<jsp-descriptor>
<keepgenerated>true</keepgenerated>
<page-check-seconds>60</page-check-seconds>
<precompile>true</precompile>
<precompile-continue>true</precompile-continue>
</jsp-descriptor>
<container-descriptor>
<prefer-web-inf-classes>true</prefer-web-inf-classes>
<optimistic-serialization>true</optimistic-serialization>
<show-archived-real-path-enabled>true</show-archived-real-path-enabled>
</container-descriptor>
<context-root>/</context-root>
</weblogic-web-app>