Liferay六年中持续被评为Gartner水平门户魔力象限领导者。 原因是

论坛

主页 » Liferay Portal » English » 3. Development

组合视图 统一视图 树状图
讨论主题 [ 上一个 | 下一个 ]
toggle
lutz Bremen
Theme is not loaded on https....
2013年1月22日 上午4:20
答复

lutz Bremen

等级: Expert

帖子: 291

加入日期: 2011年10月20日

最近的帖子

we implemented https connetion to our portal and now the themes aren't shown corretly. i call our main page, everything is fine. then i go to a page on /web/name and the theme isn't shown correctly. it seems that the theme isnt loaded. what can we do to fix thuis?
Prakash Khanchandani
RE: Theme is not loaded on https....
2013年1月22日 上午4:51
答复

Prakash Khanchandani

等级: Expert

帖子: 329

加入日期: 2011年2月10日

最近的帖子

I am also using https but the themes are shown fine. May be you are using external CSS files in your theme or you can check your settings on server in regards to static content?
Gaurav Jain
RE: Theme is not loaded on https....
2013年1月22日 上午5:01
答复

Gaurav Jain

等级: Regular Member

帖子: 144

加入日期: 2011年1月31日

最近的帖子

Check if your browser have blocked some files (css/js) from rendering because of insecure content (this usually happens in case of not trusted https)

Generally you see this in form of an icon in the right corner of url bar in the browser.


OR

please check if you have same theme applied on your group '/web/name'. Maybe some different logic is written incase this group is renderd?
lutz Bremen
RE: Theme is not loaded on https....
2013年2月4日 上午2:00
答复

lutz Bremen

等级: Expert

帖子: 291

加入日期: 2011年10月20日

最近的帖子

I did some research and i found out some interesting things. In the konfiguration of the Websites we've added virtual host adresses for public sites. I call https://www.name.de/web/example and the Theme is NOT correctly.
For example www.example.com. When i call https://www.example.com i get a Warning that the certificate is not for this site. this is correct because the cer ist for *.name.de. But if I add this exeption and go to https://www.name.de/web/example the site works correctly and https://www.example.com too.

So my thought is, that there is a connection between the virtual host entry and the missfunction of the Theme under https.
When I'm analysing the site with firebug i can see that the site is trying to load the theme from a totally wrong place. And in the <head> is see that it is requesting files from www.example.com, but this is only the entry of the virtual host.