icon

Regional Agenda - EMEA & APAC Studio

October 14, 2020 | 3:30 PM - 9:00 PM IST | APAC
Click to see the agenda in a local time zone. 

Main Stage

3:30 pm
IST
Moderators Welcome & Introduction
Edmund Dueck & Hannah Fischer
3:35 pm
IST
Welcome & Partner Program Update
Karen Newnam (10 min)
3:45 pm
IST
Business Updates and Regional Outlook - EMEA
Edmund Dueck & Carolina Moreno (25 min)
3:45 pm
IST
Business Updates and Regional Outlook - APAC
Craig Kaneko (25 min)
4:15 pm
IST
Investing in Solutions that Answer Market Need and Opportunity
Bryan Cheung (20 min)
4:35 pm
IST
DXP Cloud Roadmap
Bernard De Luna (15 min)
4:50 pm
IST
Liferay Product Briefing
Kim Jones (20 min)
5:10 pm
IST
Break - Main Stage
(20 min)
5:30 pm IST
How to Have More, Better Ideas: 3 Sure-fire Ways to Get Unstuck
Tripp Crosby, Guest Keynote (30 min)
6:00
pm
IST
Transition to Technical Breakout Sessions
(5 min)

Main Stage Sessions

Technical Sessions

6:05 pm
IST
Enabling Sales through Marketing Solutions
Jonathan Tam (20 min)
6:25 pm IST
Enhancing Channel Success With a Focus on Solutions
Karen Newnam (20 min)
6:45 pm IST
Putting It All Together - The Liferay Solutions Demo
Bárbara Barros da Silva & Clarissa Ivens (25 min)
7:10 pm IST
Transition to Business Breakout Sessions
(5 min)
6:05 pm IST
Solutions Selling
Salman Khan (20 min) 
6:25 pm IST
How to Create a Solution-Based Demo
Salman Khan (20 min)
 
6:45
pm IST
Break - Technical Only
(10 min)
 
6:55 pm IST
Liferay 7.3 - New Release/New Possibilities
Wes Kempa (20 min)

Business Sessions

Technical Sessions

7:15 pm IST
Navigating the Impact of Covid-19 in Key Liferay Verticals
Glenn Saler (15 min)
7:30 pm IST
How DXP 7.3 Can Help You Sell Key Solutions
Mike Wong (15 min)
7:45 pm IST
Growing Your Business With DXP Cloud
Pedro Cabral (15 min)
 
8:00 pm IST
Break - Business Only
10 min
8:15 pm IST
Unique Ways to Find Success in B2B Commerce
Jeff Handa (15 min)
7:15 pm IST
Managing Your DXP Cloud Deployments
Jonas Choi (20 min)
 
7:35  pm IST
Break - Technical Only
(10 min) 
7:45 pm IST
A Robust Solution: Liferay Commerce Integration with 3rd Party Tools
Jeff Handa (20 min)
8:05 pm IST
Liferay Technical Portfolio Roadmap
Ben Turner (20 min)

Main Stage

8:30 pm IST
Resume to Main Stage for Awards and Connect with the Americas Studio
Edmund Dueck and Hannah Fischer (30 min)