icon

Regional Agenda - EMEA & APAC Studio

October 14, 2020 | 12:00 PM - 5:30 PM CEST | EMEA
Click to see the agenda in a local time zone. 

Main Stage

12:00 pm
CEST
Moderators Welcome & Introduction
Edmund Dueck & Hannah Fischer
12:05 pm
CEST
Welcome & Partner Program Update
Karen Newnam (10 min)
12:15 pm
CEST
Business Updates and Regional Outlook - EMEA
Edmund Dueck & Carolina Moreno (25 min)
12:15 pm
CEST
Business Updates and Regional Outlook - APAC
Craig Kaneko (25 min)
12:45 pm
CEST
Investing in Solutions that Answer Market Need and Opportunity
Bryan Cheung (20 min)
1:05 pm
CEST
Liferay Product Briefing
Kim Jones (20 min)
1:25 pm
CEST
DXP Cloud Roadmap
Bernard De Luna (15 min)
1:40 pm
CEST
Break - Main Stage
(20 min)
2:00 pm
CEST
How to Have More, Better Ideas: 3 Sure-fire Ways to Get Unstuck
Tripp Crosby, Guest Keynote (30 min)
2:30
pm
CEST
Transition to Technical Breakout Sessions
(5 min)

Main Stage Sessions

Technical Sessions

2:35
pm
CEST
Enabling Sales through Marketing Solutions
Jonathan Tam (20 min)
2:55
pm
CEST
Enhancing Channel Success With a Focus on Solutions
Karen Newnam (20 min)
3:15
pm
CEST
Putting It All Together - The Liferay Solutions Demo
Bárbara Barros da Silva & Clarissa Ivens (25 min)
3:40 pm
CEST
Transition to Business Breakout Sessions
(5 min)
2:35
pm
CEST
Solutions Selling
Salman Khan (20 min) 
2:55
pm
CEST
How to Create a Solution-Based Demo
Salman Khan (20 min)
 
3:15
pm
CEST
Break - Technical Only
(10 min)
 
3:25
pm
CEST
Liferay 7.3 - New Release/New Possibilities
Wes Kempa (20 min)

Business Sessions

Technical Sessions

3:45
pm
CEST
Navigating the Impact of Covid-19 in Key Liferay Verticals
Glenn Saler (15 min)
4:00
pm
CEST
How DXP 7.3 Can Help You Sell Key Solutions
Mike Wong (15 min)
4:15
pm
CEST
Growing Your Business With DXP Cloud
Pedro Cabral (15 min)
 
4:30
pm
CEST
Break - Business Only
10 min
4:45 pm
CEST
Unique Ways to Find Success in B2B Commerce
Jeff Handa (15 min)
3:45
pm
CEST
Managing Your DXP Cloud Deployments
Jonas Choi (20 min)
4:05
pm
CEST
Break - Technical Only
(10 min)
 
4:15
pm
CEST
A Robust Solution: Liferay Commerce Integration with 3rd Party Tools
Jeff Handa (20 min)
4:35
pm
CEST
Liferay Technical Portfolio Roadmap
Ben Turner (20 min)

Main Stage

5:00
pm
CEST
Resume to Main Stage for Awards and Connect with the Americas Studio
Edmund Dueck and Hannah Fischer (30 min)