icon

Regional Agenda - Americas Studio

October 14, 2020 | 1:00 PM - 6:30 PM GMT-3 | Latin America
Click to see the agenda in a local time zone. 

Main Stage

1:00 pm GMT3
Moderators Welcome & Introduction
Emanuel Di Matteo & Anne Durey, Latin America
Karen Newnam & Darren Sepanek, North America
1:05 pm GMT3
Welcome & Partner Program Update
Karen Newnam (10 min)
1:15 pm GMT3
Business Updates and Regional Outlook - Latin America
Emaneul Di Matteo (25 min)
1:15 pm GMT3
Business Updates and Regional Outlook - North America
Joseph Shum (25 min)
1:45 pm GMT3
Investing in Solutions that Answer Market Need and Opportunity
Bryan Cheung (20 min)
2:05 pm GMT3
Liferay Product Briefing
Kim Jones (20 min)
2:25 pm GMT3
DXP Cloud Roadmap
Bernard De Luna (15 min)
2:40 pm GMT3
Break - Main Stage
(20 min)
3:00 pm GMT3
How to Have More, Better Ideas: 3 Sure-fire Ways to Get Unstuck
Tripp Crosby, Guest Keynote (30 min)
3:30 pm GMT3
Transition to Technical Breakout Sessions
(5 min)

Main Stage Sessions

Technical Sessions

3:35 pm GMT3
Enabling Sales through Marketing Solutions
Jonathan Tam (20 min)
3:55 pm GMT3
Enhancing Channel Success With a Focus on Solutions
Karen Newnam (20 min)
4:15 pm GMT3
Putting It All Together - The Liferay Solutions Demo
Bárbara Barros da Silva & Clarissa Ivens (25 min)
4:40 pm GMT3
Transition to Business Breakout Sessions
(5 min)
3:35 pm GMT3
Solutions Selling
Salman Khan(20 min) 
3:55 pm GMT3
How to Create a Solution-Based Demo
Salman Khan (20 min)
 
4:15 pm GMT3
Break - Technical Only
(10 min)
 
4:25 pm GMT3
Liferay 7.3 - New Release/New Possibilities
Wes Kempa (20 min)

Business Sessions

Technical Sessions

4:45 pm GMT3
Navigating the Impact of Covid-19 in Key Liferay Verticals
Glenn Saler (15 min)
5:00 pm GMT3
How DXP 7.3 Can Help You Sell Key Solutions
Mike Wong (15 min)
5:15 pm GMT3
Growing Your Business With DXP Cloud
Pedro Cabral (15 min)
 
5:30 pm GMT3
Break - Business Only
10 min
5:45 pm GMT3
Unique Ways to Find Success in B2B Commerce
Jeff Handa (15 min)
4:45 pm GMT3
Managing Your DXP Cloud Deployments
Jonas Choi (20 min)
 
5:05 pm GMT3
Break - Technical Only
(10 min) 
5:15 pm GMT3
A Robust Solution: Liferay Commerce Integration with 3rd Party Tools
Jeff Handa (20 min)
5:35 pm GMT3
Liferay Technical Portfolio Roadmap
Ben Turner (20 min)

Main Stage

6:00 pm GMT3
Resume to Main Stage for Awards and Event Close
Emanuel Di Matteo & Anne Durey, Latin America
Karen Newnam & Darren Sepanek, North America
(30 min)