icon

Regional Agenda - Americas Studio

October 14, 2020 | 9:00 AM - 2:30 PM PDT | North America
Click to see the agenda in a local time zone. 

Main Stage

9:00 am PDT
Moderators Welcome & Introduction
Emanuel Di Matteo & Anne Durey, Latin America
Karen Newnam & Darren Sepanek, North America
9:05 am PDT
Welcome & Partner Program Update
Karen Newnam (10 min)
9:15 am PDT
Business Updates and Regional Outlook - Latin America
Emaneul Di Matteo (25 min)
9:15 am PDT
Business Updates and Regional Outlook - North America
Joseph Shum (25 min)
9:45 am PDT
Investing in Solutions that Answer Market Need and Opportunity
Bryan Cheung (20 min)
10:05 am PDT
Liferay Product Briefing
Kim Jones (20 min)
10:25 am PDT
DXP Cloud Roadmap
Bernard De Luna (15 min)
10:40 am PDT
Break - Main Stage
(20 min)
11:00 am PDT
How to Have More, Better Ideas: 3 Sure-fire Ways to Get Unstuck
Tripp Crosby, Guest Keynote (30 min)
11:30 am PDT
Transition to Technical Breakout Sessions
(5 min)

Main Stage Sessions

Technical Sessions

11:35 am PDT
Enabling Sales through Marketing Solutions
Jonathan Tam (20 min)
11:55 am PDT
Enhancing Channel Success With a Focus on Solutions
Karen Newnam (20 min)
12:15 pm PDT
Putting It All Together - The Liferay Solutions Demo
Bárbara Barros da Silva & Clarissa Ivens (25 min)
12:40 pm PDT
Transition to Business Breakout Sessions
(5 min)
11:35 am PDT
Solutions Selling
Salman Khan (20 min) 
11:55 am PDT
How to Create a Solution-Based Demo
Salman Khan (20 min)
 
12:15 pm PDT
Break - Technical Only
(10 min)
 
12:25 pm PDT
Liferay 7.3 - New Release/New Possibilities
Wes Kempa (20 min)

Business Sessions

Technical Sessions

12:45 pm PDT
Navigating the Impact of Covid-19 in Key Liferay Verticals
Glenn Saler (15 min)
1:00
pm
PDT
How DXP 7.3 Can Help You Sell Key Solutions
Mike Wong (15 min)
1:15
pm
​​​​​​​PDT
Growing Your Business With DXP Cloud
Pedro Cabral (15 min)
 
1:30
pm​​​​​​​​​​​​​​PDT
Break - Business Only
10 min
1:45
pm
PDT
Unique Ways to Find Success in B2B Commerce
Jeff Handa (15 min)
12:45 pm PDT
Managing Your DXP Cloud Deployments
Jonas Choi (20 min)
 
1:05
pm
PDT
Break - Technical Only
(10 min)
 
1:15
pm​​​​​​​​​​​​​​
PDT
A Robust Solution: Liferay Commerce Integration with 3rd Party Tools
Jeff Handa (20 min)
1:35
pm
PDT
Liferay Technical Portfolio Roadmap
Ben Turner (20 min)

Main Stage

2:00
pm
PDT
Resume to Main Stage for Awards and Event Close
Emanuel Di Matteo & Anne Durey, Latin America
Karen Newnam & Darren Sepanek, North America
(30 min)