Magyarország Legjobb Munkahelye 2020-ban

A Liferay Hungary-nél büszkék vagyunk, hogy 2020-ban a Kincentric "Magyarország Legjobb Munkahelye" díjával lehettünk gazdagabbak. Szeretünk itt dolgozni.
Image
Ismerd meg a Liferay csapatát személyesen:
foglalj időpontot egy Open Talk beszélgetésre kötöttségek nélkül!
Eni
Tech Team Lead, customer support
"Egy olyan munkahelyen dolgozhatok, ami a mostani változó és kiszámíthatatlan időszakban is biztonságot nyújt számomra."
Imi
marketing specialist
"A Liferay-nél valódi karrierperspektívát látok magam előtt. Egyetemista gyakornokként kezdve néha még ma is meglep, hogy már 5 éve a csapat tagja vagyok. "
Sanya
customer advocacy specialist
"A Liferay egyik legjobb jellemzője a rugalmasság és a bizalom - nem liheg senki a nyakamban, hogy ellenőrízzen és ez pozitívan hat a munkám minőségére is."

A Liferay-ről

A Liferay a nyílt forráskódú Digitális Élményplatform (Liferay DXP) és az ehhez kapcsolódó analitikai, e-commerce és cloud-szoftverek vezető fejlesztője. 19 országban található 24 irodánkból professzionális szolgáltatásokat, technikai támogatást, személyre szabott fejlesztést és képzést nyújtunk, ezzel biztosítva helyünket az IT szektor élvonalában.

Megbízható, innovatív és biztonságos termékeinket olyan elismert, hazai és globális vállalatok használják, mint a Airbus Helicopters, Carrefour, Cisco Systems, Danone, Fujitsu, K&H Bank, Lufthansa Flight Training, NASA, Siemens, Société Générale és az ENSZ.

Budapesti irodánkat 2010-ben nyitottuk, azóta nemcsak a teljes EMEA-régió support- és IT-biztonsági tevékenységeiért, de a kelet-közép-európai régió üzleti feladataiért is felelünk.
Image
Image

Kincentric: "A Liferay Magyarország Legjobb Munkahelye"

Olyan emberekkel dolgozunk, akik egymást segítve érik el személyes és vállalati céljaikat. Ennek támogatására a Liferay csapatával közösen egyedülálló vállalati környezetet alkottunk meg, ahol rivalizálás nélkül fejlődhetsz, saját erősségeidet felhasználva. Ennek támogatása vezetőink elsődleges feladata.
Wéber-szemán enikő

Hr manager

Elérhető pozícióink

Kérdésed van?
Jobban megismernél minket egy interjú előtt?
Egyeztessünk időpontot egy Open Talk-beszélgetésre!
Image
Jelentkezz itt!
Share