Combination View Flat View Tree View
Threads [ Previous | Next ]
toggle
Kzvi Kzvi
Active Directory Authentication - Broken Sign In link on Top right
October 13, 2011 11:50 AM
Answer

Kzvi Kzvi

Rank: Junior Member

Posts: 30

Join Date: February 1, 2011

Recent Posts

I have configured Liferay 6 GA version with Microsoft Active Directory server for authentication. I am able to successfully authenticate it but I am seeing the "Sign In" link on the top right is broken now. It throws a Page not found error after redirecting it to /web/gues/login page.

I am able to admin the portal well after getting authenticated from AD. I have matched the AD screen name with one of liferay user name with Admin role and able to have all access.

I am running this on Glassfish 3.1 Clustered env and installed only the liferay war. (not the glassfish bundle)

I am using a custom context for this called lrportal and the sign URL is like this

"https://servername/lrportal/c/portal/login?p_l_id=10160"

Does this have something to do with default setup using all default portlets in bundle?

Any pointers/suggestion will help.
Kzvi Kzvi
RE: Active Directory Authentication - Broken Sign In link on Top right
October 17, 2011 10:03 AM
Answer

Kzvi Kzvi

Rank: Junior Member

Posts: 30

Join Date: February 1, 2011

Recent Posts

Does anyone have any idea about this? Is information not enough pls let me know and I can provide more details if needed.
I am sure people have configured AD with liferay successfully. Is there any document I need to follow.
Kzvi Kzvi
RE: Active Directory Authentication - Broken Sign In link on Top right
November 18, 2011 6:37 AM
Answer

Kzvi Kzvi

Rank: Junior Member

Posts: 30

Join Date: February 1, 2011

Recent Posts

Found a workaround to this.

I added a login page to the default community and kept it hidden
I had created and added Sign In portlet to the login page then .

This solved the problem. Not sure why this


Hope this helps others.

Share your thoughts if any better ideas or alreanatives.
Hiran Chaudhuri
RE: Active Directory Authentication - Broken Sign In link on Top right
November 18, 2011 6:59 AM
Answer

Hiran Chaudhuri

Rank: Regular Member

Posts: 188

Join Date: September 1, 2010

Recent Posts

Kzvi Kzvi:
Found a workaround to this.
Hope this helps others.

Thanks for letting us know.
I may have the same problem soon, too.
Andre Queiroz
RE: Active Directory Authentication - Broken Sign In link on Top right
March 1, 2013 1:45 PM
Answer

Andre Queiroz

Rank: New Member

Posts: 2

Join Date: November 14, 2012

Recent Posts

Guys,

I had the same problem. I've included a path in Home URL in Portal > Configuration. When I removed the path, the Sign In function was restored.