Forums

Home » Liferay Portal » English » 2. Using Liferay » General

Combination View Flat View Tree View
Threads [ Previous | Next ]
toggle
Theoni Zaharia
Web content not visible to anyone in public pages
October 3, 2012 2:16 AM
Answer

Theoni Zaharia

Rank: New Member

Posts: 21

Join Date: February 21, 2012

Recent Posts

Hello!
We have created a public page (the home page) and in it, we added a web content display portlet. In it, a user (with admin rights) added some content and although the permissions were not changed, the guest and user has view permissions, only the person who created the web content can see it, not even the admin...that is very strange. Is there comething else we can check?

Thanks in advance.
Attachment

Attachments: permissions.jpg (12.1k)
Raja Seth
RE: Web content not visible to anyone in public pages
October 3, 2012 3:35 AM
Answer

Raja Seth

Rank: Regular Member

Posts: 116

Join Date: August 18, 2011

Recent Posts

Hi Theoni,

Can you tell where you have created this page i.e., is it on Liferay default site or you have created new site?

Regards,
Raja
Theoni Zaharia
RE: Web content not visible to anyone in public pages
October 3, 2012 3:40 AM
Answer

Theoni Zaharia

Rank: New Member

Posts: 21

Join Date: February 21, 2012

Recent Posts

Hello Raja,
we have renamed the site "Liferay" to the name we wanted our site to have. Is that wrong?

Thanks,
Theoni
Raja Seth
RE: Web content not visible to anyone in public pages
October 3, 2012 4:45 AM
Answer

Raja Seth

Rank: Regular Member

Posts: 116

Join Date: August 18, 2011

Recent Posts

Hi Theoni,

Just check by creating new site of the name you want to have and try the same in it.

Regards,
Raja
Theoni Zaharia
RE: Web content not visible to anyone in public pages
October 3, 2012 5:09 AM
Answer

Theoni Zaharia

Rank: New Member

Posts: 21

Join Date: February 21, 2012

Recent Posts

Hi again!
You know, the problem arises in one portlet. We have another web content portlet above it and two more beside it and they are visible...That is why we are troubled...is there a parameter in the portlet we should be aware of?

Thank you,
Theoni